Events

Bekkevoort


We stonden dit jaar terug paraat op Truckshow Bekkevoort met de Scania event container. Dit was nog maar een voorproefje, want volgend jaar komen we terug met de nieuwe Scania shop.

Meer dan 200 chauffeurs schreven zich in op onze stand voor de Scania Driver Competitions.

Matexpo Demo Days


Op 8 en 9 september was Scania aanwezig op de eerste editie van Matexpo Demo Days in een steengroeve in Braine L’Alleud.

Naast de vele testen met werkende machines kregen bezoekers de kans om een demorit te maken met 1 van onze 3 XT constructievoertuigen op het uitdagende parcours in de steengroeve.

Met meer den 120 demoritten en vele positieve reacties, kunnen we terugblikken op een geslaagd event.

Vlaams LNG Platform


Op dinsdag 9 oktober nam Scania deel aan de bijeenkomst van het Vlaams LNG Platform. Op deze testnamiddag kregen bezoekers de kans om kennis te maken met de nieuwe Scania LNG G410 op het circuit van Zolder.

Tijdens de conferentie werden de belangrijkste voordelen van het rijden op aardgas naar voor gebracht.


Vlaams LNG platform

Megatrucks Festival


Op 15 en 16 december vinden tijdens het Megatrucks Festival de nationale finales voor de Scania Driver Competitions voor zowel Nederland als België plaats. Kom de kandidaten aanmoedigen, neem een kijkje in onze Scania shop, bewonder de vele mooie klantenauto’s in onze hal en geniet van het entertainment op ons podium.

Wij begroeten u en uw familie graag op 15 of 16 december a.s.